Skottland

valentinsdag i en vulkan

Våknet opp ti på halv 9 i toppen av en køyeseng i Dalkeith, og mens noen fortsatt sov, noen var på badet og noen var nede og spiste frokost, så gjorde jeg meg klar til dyst. Ryggsekken ble pakket og teppe på teppe ble tatt med for å ikke fryse i hjel, og så satte vi ut for å klatre opp Arthur's Seat i Edinburgh. Vulkanen har ikke vært aktiv på knappe 350 mill år, men hey, vulkan er vulkan, folkens. 

Det er så fint å bare kunne sitte og se utover verden og se på små mennesker leve livene sine. Det var nok den beste valentinsdag jeg har hatt så langt, og en jeg definitivt kommer til å huske så lenger jeg lever. Det er nemlig noe magisk å ta med seg en sekk full av gode ting og god stemning opp på en vulkan. 

Until we meet again *tips imaginary top hat*

Orkan i halsen

Det er fortsatt orkan her borte i kilteland og dessverre er det visst det i halsen min også. Ser visst ut til at jeg har pådratt meg en liten jævel av en basill som sitter i halsen og gjør ugang. Og typisk nok har jeg hverken skjerf, jakke eller gode sko å gå i, så derfor bærer det "to town" på fredag eller lørdag sammen med Amanda for å få orden i saker og ting. Skoleuniformen min består nemlig av en tynn svart cardigan, Beeslack slips, hvit skjorte, svarte sokker, svarte sko og svarte bukser. Det er ikke det varmeste man kan få tak i akkurat. Så mamma, bare for å mase bittelitte grann, kan du være så snill å sende meg litt penger så jeg kan få kjøpt meg jakke og skjerf?? <3

Whoop whoop! ヽ( ´▽ ` )/

Nye sko SHA-BAM!

Nå har jeg endelig flytta opp i andreetasjen!  Dette er det gamle rommet mitt i nedenetasjen; Det nye rommet mitt!

Vi driver å pusser opp huset akkurat nå, så vi skal male veggene, få opp litt tapet, nye møbler, ny seng og ny garderobe. Jeg gleder meg mildt sagt. 

For øyeblikket sitter jeg alene inne på det nye rommet mitt, nydusjet, og klar til å ta i et tak. Vertsmor måtte nemlig ut en tur for å møte morra til dattras kjærste, så da ble det bare meg og de tre über-feite kattene igjen i huset. Kan jo ikke klage heller akkurat, jeg har endelig fått meg litt internett i heimen (sånn liten minnepinne opplegg som jeg frykter snart er brukt opp, selv om det står det skal vare en månede...), og snart skal jeg lunte over gata for å kjøpe meg en rykende fersk 'bab. Så skal jeg se på The Inbetweeners og fortsette på collage prosjektet mitt;Frykter at det kommer til å bli mest retard-bilder av meg selv, men tanken er at alle skal få plass inni her. Alle sammennnnnnnn... bvoaærbgs Å HERRE SÅ KLISJÉ. I CAN'T HELP IT!~ <3 

Også har jeg kjøpt meg nye sko. SHA-KABAM!Disse babsa blei mine for bare 17 pund. Nå må jeg bare lære meg å gå på dem!!

Og jo, det er visst meldt orkan vær her, YELLOW CODE, som er den nest høyeste varslingen. Vinden kan komme opp i motorvei-fart. Visstnok. Blir ikke så super kult å ta buss til skolen i morra når træra kan komme rett i fleisen på deg...

Whoop whoop! ヽ( ´▽ ` )/

Edinburgh

Jepp, har fortsatt ikke nett i heimen!!! Får ikke nett før den 23 september! Blæææh! 


Whoop whoop <3

Gardenparty

I Lørdag kveld var det tid for det etterlengtede Gardenpartyet hos Vanessa, og  for en koselig fest det var! Venner fra hele Bilston kom for å "catch up" med hverandre og spise masse god mat og kose seg. Alle var så hyggelige og snakksalige at det føles ut som de er gamle venner allerede. Strålende sol hele dagen, men så klart; det er ikke en vanlig dag i skottland uten litt regn, så rundt sjutida begynte det å øse ned, så da var det opp med partytelta og frem med teppene. Blei kaldt vettu! :)

Så. Mye. Mat!!Buffeten med mat! :D

Jeg tror Ginger luktet tunfisken i salaten, så han skulle være med i bilen, hoho. 


Om nom  nom salat på vei til partyet! 

Woop woop!

Ridacard og stuff

Nå begynner ting endelig å falle på plass her i Bilston. Etter mye krangling, diskutering og mye fram og tilbake har vi endelig fått til en ordning om hvor jeg skal bo. Det var nemlig helt uaktuelt å  dra tilbake til Terry siden hun hverken har dusj eller gulver, så midlertidig bor jeg hos Donna og Andy sammen med norske Lilly. Så da jeg regner med å være tilbake hos Anne rundt onsdag, og det skal bli godt. Det kommer mest sannsynlig til å bli veldig trangt med 10 mennesker i et så lite hus, men det skal vi få til :) Det er visst bare midlertidig til Megan, dattera til Anne, har fått tak i en ny leilighet. 

Så for øyeblikket sitter jeg og Lilly på hver vår pc med Scrubs i bakgrunnen, og med en god Skottsk kopp te i hånda.


SMIL, sa dama som lagde busskord til meg. Jeg smilte ಠ_ಠ Y I LOOK SO UNICORN-RETARDED? (╬ ಠ益ಠ)

Whoop whoop! ( ゚ヮ゚ )

"Kasta ut"

For øyeblikket sitter jeg i sofaen hos vertsmoren til Lilly. Jeg kommer til å sove her i natt, selv om hun har to franske studenter her pluss Lilly, så det blir litt trangt. 

Sant å si vet jeg ikke helt hvorfor selv. Det viser seg at vertsmoren min har litt familietrøbbel så dattera hennes og de sju barna hennes skal flytte inn hos henne. Jeg? Jeg er visst blitt "dumpet" over til naboen. Naboen er veldig hyggelig, men ingen har fortalt meg noen ting, og jeg vil virkelig ikke bo hos henne på grunn av MANGE årsaker. Dette er ikke for å være vrang. 

Det er komplisert akkurat nå, og jeg vet ikke helt hva som skjer selv. Pappa, Fredrik, jeg og Donna og Lilly har fått tak i Explorius og ETS og vi tar tak i greia i morgen tidlig. Jeg vet bare at jeg er kjempe trøtt, sliten og lei meg, og nå trenger jeg å sove. Så får vi se hvordan det går... 

O hai! Jeg heter Caroline, og til høsten flyr jeg til Skottland for å studere i et år som utvekslingsstudent! Denne bloggen er laget for at dere der hjemme skal kunne se det jeg opplever gjennom mine øyne, og følge med i hverdagen min! (`・ω・´)

IconLegg meg til som venn!
Iconcaroo-b@hotmail.com

Daisypath Vacation tickers

Kategorier

Arkiv

hits