november 2011

Christmas shopping!

Streik er noe som rammer alle land til alle tider. Denne gangen var det vår tur her i Skottland, noe som betydde friiii! Midt i uka, whoo! :D Så med all entusiasme i hele verden, £100 til shopping og en løvtynn jakke på ryggen bar det ut i Skottlands travleste by midt i julestria for å prøve å få tak i julegaver til småtrollene mine, og jeg må si jeg er ganske fornøyd med fangsten. Jeg endte opp med en masse greier som ingen egentlig trenger, men som folk vil ha likevel. Does that make sense? Kan jo lissom ikke vise hva jeg har kjøpt da, siden mye av det er til småtrollene der hjemme så vel som her borte, så ingen bilder av gavene før jeg har pakket dem inn! Men her er et bilde fra midten av Princes Street: Karusell midt i gata. Er vel helt normalt her hvor gutter går i skjørt???

Vi har hatt det gøy på Princes Mall hvor julepynten er helt for jævlig støgg. 

Kikka på deilige såper (såper ja) som var helt til å spiiise opp!

Chillæxa litt med Darth Vader i lego på herlige og ganske dyre John Lewis

Og sist men ikke minst; I dag da jeg stod opp venta det en helt vakker liten pakke til meg ute på bordet. Pakka hadde ikke navn eller avsender, det stod bare at den var til meg, så helt stum og ute av stand til å skjønne hva det var åpnet jeg den. Inni lå en helt skjønn liten eske og inni esken lå noe helt fantastisk:Favoritt sitatet av favoritt figuren min i Harry Potter. Nei, vent, det er en underdrivelse. Snarere den vakreste mannen i hele verden; Snape. Selv om jeg ikke personlig shipper Lilly x Severus så har jeg alltid ønsket meg et kjede sånn som det, og når jeg da plutselig får et i posten kjenner jeg at jeg dør litt inni meg av glede. Etter å ha fundert på hvem det kan ha vært som hadde gitt meg det så kom det da fram at det var Lucie, Lisa og Irene sin litt sene bursdags presang til meg. Herregud, det er det fineste jeg noensinne har fått. Tusen takk småtroll!~ <3

Whoop whoop! <3

R.I.P 15. Juni 1996 - 21 November 2011

Du vet den brennende følelsen av lengsel du noen gang får når du savner noe helt intenst? Oftere og oftere tar jeg meg selv i å stirre ut av vinduet i engelsk eller historie, og jeg kjenner en hånd klemme hardt rundt hjerterota mi. Jeg savner så mye for tiden. Selv om jeg har taklet savn før, savnet av hjemme, savnet av familie og venner, så har det lissom bare vokst og vokst i hjernen min i det siste. Først og fremst på grunn av  Misty, den 15 år gamle katten min som har vært med meg siden jeg var 2; den eneste som virkelig har vært der for meg når jeg har trengt det, og som aldri har dømt meg eller skammet seg over meg. Det gjør meg trist å si at den eneste som virkelig vet hvem jeg er har nå endelig takket for seg, lagt opp, og tatt englevinger på ryggen etter mange måneder med sykdom og elendighet. På en måte klandrer jeg meg selv for at det skulle ende på den måten siden du begynte å bli syk rett etter at jeg dro fra deg. Og nå får jeg heller  ikke se deg igjen. 

♥Kjempe glad i deg pusen min, ingen kan noensinne måle seg med deg ♥Så det så

Så, hallo igjen, da var jeg halvveis tilbake i blogg-setet igjen. Må bare først og fremst si jeg skammer meg litt over at jeg ikke har fått tid til å oppdatere bloggen min i det hele tatt, men uten internett og en ganske stram timeplan, så blir det bare ikke tid...

Såå... Hva har skjedd den siste måneden? Ganske masse forskjellig faktisk. Jeg har blandt annet;

Vært på sightseeing. 

Tatt bilder~

Hatt bursdag, hoho!

Pierca meg... Igjen. 

Brent greier i hagen.

Har med andre ord hatt det trivelig da. Internett skal forhåpentlig være i hus innen to uker, så da får vi se :)Og for dere som lurte på hva jeg går i på skolen. Her går det i skoleuniform altså!

Zoom zoom!ヽ( ´▽ ` )/

 

O hai! Jeg heter Caroline, og til høsten flyr jeg til Skottland for å studere i et år som utvekslingsstudent! Denne bloggen er laget for at dere der hjemme skal kunne se det jeg opplever gjennom mine øyne, og følge med i hverdagen min! (`・ω・´)

IconLegg meg til som venn!
Iconcaroo-b@hotmail.com

Daisypath Vacation tickers

Kategorier

Arkiv

hits