juli 2011

Harrytuuuur!

I dag hadde jeg fri fra jobb, så da bar det på HARRYTUR!!  Sverige er jo genialt; mye billig, mange butikker, og det finnes til og med en New Yorker butikk! Én av de to som finnes i hele Skandinavia. Og så svært a gitt. Hallo, har dere sett Nordbysenteret eller? Det er jo digert! Det ble likevel ikke akkurat storhandling. Hadde jo to brødre med meg , så måtte rushe inn og ut av hver eneste butikk, og det endte opp med bare noe småtteri; T-skjorte fra New Yorker, litt GEWDIS, 8GB minnekort og glossy fotopapir, Nada koffert, dessverre :c


Jeg elsker den nye Catwoman t-skjorta mi. Den kosta bare 38kr! WAZZAP?! 

Dessverre har jeg ikke fått tak i vertsfamilien enda heller. Jeg tør lissom ikke å ringe første gang. Ugh, tenk så utrolig ukomfortabelt med stammende engelsk og hjertet i halsen. Munndiare kan forekomme, kanskje?

(ser jo også nå at den er over tolv... Kanskje komme seg i seng så jeg kommer meg på jobb i morgen tidlig?! :D )

Vertsfamilie!

Jaa! Endelig har jeg også fått vertsfamilie! Jeg fikk de gode nyheten på torsdag, men dessverre ikke uten problemer.... Siden jeg pleier å sette mobilen på flymodus når jeg legger meg, hadde jeg jo så klart glemt å ta den av når jeg stod opp, så Explorius fikk ikke tak i meg. Ååå, typisk! Og ikke nok med at jeg ikke fikk den mest awesome telefonsamtalen ever, neeeida, jeg får heller ikke kontaktet vertsfamilien! Alt jeg får er en mail om at mailen ikke kunne leveres. 

Not cool bro... 

Bitteliten introduksjon

Jeg heter Caroline og til høsten drar jeg til Bilston i Midlothian, Skotland for å leve der et år som skotsk student.  

Gikk VG1 Studiespesialisering med formgiving her i Kongsberg, hvor jeg for øyeblikket også bor. Jeg er en av de derre 'internett-typene' som tilbringer litt for mye tid inne, helst med en pc eller med ei bok av ett eller annet slag, i tillegg til at jeg er litt nerdete av meg. Jeg har fire katter og en hund; Misty, Kal-El, Beelzebub, Khaleesi og Elvis, og jeg jobber på Meny.

Jeg er kanskje ikke helt normal. But I'm fine with it.


O hai! Jeg heter Caroline, og til høsten flyr jeg til Skottland for å studere i et år som utvekslingsstudent! Denne bloggen er laget for at dere der hjemme skal kunne se det jeg opplever gjennom mine øyne, og følge med i hverdagen min! (`・ω・´)

IconLegg meg til som venn!
Iconcaroo-b@hotmail.com

Daisypath Vacation tickers

Kategorier

Arkiv

hits