februar 2012

Et kort halvår er omme

Herregud som tiden flyr! Nå har jeg nådd milesteinen for seks måneder og det føles bare helt sinnsykt merkelig. Nå er jeg liksom ikke bare halvveis, nei, nå teller jeg ned uker til jeg skal hjem i steden for å krysse av på kalenderen hvor mange uker jeg har vært her. Det er bare knappe sju uker igjen på skolen, så er det study-leave for eksamen og så skal jeg skal hjem igjen. Det føles som at året har gått i lysets hastighet, samtidig som jeg bare har eksistert i et slags stillestående zen. Hvor sprøtt er ikke det dere?

Det skal bli så digg å slutte på skolen. Ikke flere essayer om stemmeretten til kvinner på 1800-tallet, ikke flere uendelig lange timer med tegning, ingen flere bortkastede timer med engelsk og i alle fall ikke flere forferdelige klasserom! En ting er nemlig sikkert, og det er at norsk skole er helt ufattelig mye bedre enn britisk skole! Endte også med at jeg fikk stryk på ekspresjonist enheten min i kunst fordi jeg ikke gir faen, men det kan jeg leve med. Og eksamen i historie gikk fantastisk bra. Jeg endte med A1 på essayet mitt om the Labour Government i Storbritannia, og en A2 på the Great Depression i USA. Så endte opp med sekser med andre ord. WHOHOOOH. Ikke verst! Så for å feire gikk jeg og tok hull i ørene igjen. Nå begynner det jaggu meg å bli fult oppi der, men det kan liksom aldri bli for mye~  Og jo, også skal jeg på stand-up til sommern! I'm buzzing!

valentinsdag i en vulkan

Våknet opp ti på halv 9 i toppen av en køyeseng i Dalkeith, og mens noen fortsatt sov, noen var på badet og noen var nede og spiste frokost, så gjorde jeg meg klar til dyst. Ryggsekken ble pakket og teppe på teppe ble tatt med for å ikke fryse i hjel, og så satte vi ut for å klatre opp Arthur's Seat i Edinburgh. Vulkanen har ikke vært aktiv på knappe 350 mill år, men hey, vulkan er vulkan, folkens. 

Det er så fint å bare kunne sitte og se utover verden og se på små mennesker leve livene sine. Det var nok den beste valentinsdag jeg har hatt så langt, og en jeg definitivt kommer til å huske så lenger jeg lever. Det er nemlig noe magisk å ta med seg en sekk full av gode ting og god stemning opp på en vulkan. 

Until we meet again *tips imaginary top hat*

Billetten hjem

Da jeg sjekket mailen min i dag så jeg at jeg hadde fått en mail fra Morag, head of ETS, angående flybiletter hjem. Jeg ble så utrolig glad at jeg ikke visste helt hvor jeg skulle gjøre av meg, så det endte med at jeg bare lå i senga og hørte på glad musikk mens jeg  tenkte på Norge og regnet øste ned utenfor vinduet mitt. Whooh! 

Avreisedato: 17. Juni, søndag       ~          Avreise tidspunkt: 10:25       ~       Ankomst tidspunkt: 13:15 

 Og hvordan gikk egentlig eksamen? For å være helt ærlig, så satt jeg og holdt på å få et nervøst sammen brudd da jeg satt og venta på å komme inn i eksaminerings lokalet. Det var bare fire andre studenter der og det var helt stille da vi hadde fått satt oss ned. Herregud, jeg var så nervøs da jeg snudde det lilla arket for å se spørsmålene. For så å ta en liten seiers dans og juble inni hodet mitt da jeg så at Labour Reforms og the Depression of the 1930s var to av de seks mulige spørsmålene. Det var jo så og si det eneste jeg hadde øvd på. HERREGUD DET GIKK SÅ BRA AT JEG KUNNE GRINE. Jeg er helt positiv på at jeg kommer til å stå, og det er alt som teller. Phew!

Så endte det med at vi feira litt på kvelden da. Jeg og Amanda løpte ut for å ta bussen klokka ni om kvelden for å kjøpe oss litt iskrem og litt brus. Klarte jo så klart å glemme busskortet mitt hjemme da, også hadde jeg ikke småpenger, så da var det bare å løpe tilbake, fail. 

whoop whoop! ヽ( ´▽ ` )/

Hvorfor lærer jeg aldri?

Jeg er en av de personene som ikke klarer meg så veldig bra under stress. Jeg får liksom aldri panikk anfall eller noe i den duren der, men jeg bare hater å være uforberedt til greier. Og likevel lærer jeg aldri... 

I morgen klokka 13:00 skal jeg sitte en higher history prelim. Det vil si at det er en eksamen. Heller en forsmak på eksamen, siden det teknisk sett ikke er den som teller til sjuende og sist, men prelimen forbereder deg på det du må kunne til den faktiske eksamen. Og det er her jeg driter meg ut så jævlig. 

Jeg visste nemlig på forhånd at jeg hadde 8 mulige essayer jeg måtte kunne. Fire fra Amerika og fire fra Storbritannia. Men fordi jeg faen meg ALDRI klarer å lære, så satte jeg meg til å repetere og pugge essayer klokka tre i dag. Faen altså, faen i helvete at jeg aldri klarer å begynne tidligere med sånne ting. Jeg fant ut på fredag at jeg skulle ha prelimen på tirsdag, og likevel har jeg SLÆKKA som en liten kødd. En del av meg vil bare at livet mitt i Skottland skal være over. Jeg har fått nok nå. Nok kultur, nok mennesker og nok skole. Jeg vil bare hjem. Herregud så sutrete jeg er, men jeg klarer bare ikke å legge lokk på det, dessverre. Ikke ta meg feil, Skottland har vært noe av det utroligste som har hendt meg, men som alltid så er det oppturer og nedturer. I mitt tilfelle har det vært litt for mange nedturer. Så nå ser jeg fram til to ukers ferie etter i morgen, og så er det bare å slite seg videre til Juni. Det er så jævla tragisk at jeg skal føle det sånn når alle andre rundt meg ser ut til å ha det så fint.¨

Sorry for at dette var et sykt unødvendig og ukjekt blogginlegg, men jeg må bare ha en liten pause fra pugginga. Savner dere alle sammen... <3 (super dramatisk bilde fra turen min i fjellet da. Var vel kaldt så jeg grein et par tårer, hohoho!)

Ballkjole er i boks!

Nå har jeg endelig bestilt ballkjolen min til det beryktede 6th year prom, and I am BUZZING!

Nå er det snart ball for Beeslack studentene, så da var det bare å finne seg ballkjole! Så fant jeg denne skjønnheten her bortgjemt på en superfin nettside! Jeg bare elsker  denne kjolen! Tror den blir helt perfekt for meg siden jeg er såppass høy og greier! Snittet er superfint, også synes jeg det er veldig fint at den har rygg sånn at jeg slipper å få en rekke nasty spørsmål- Den er lissom litt sexy uten at det blir tacky lissom! Men bare sånn at det er sagt så skal jeg sy inn kløfta og splitten litte granne siden jeg føler at det blir litt vel mye. Valgte fargen i konge blå istenden for rød, though, siden jeg føler det passer litt bedre. Men iiiik! Jeg gleder meg! :D 

Det eneste som  irriterer meg noe jævlig er at sender adressen måtte være det samme som kort adressen da, så den må nok en tur innom Norge først får jeg kan få fatt i den. Det er syykt irriterende siden jeg er en ganske utålmodig person. Men, men. Er vel verdt det!  ♥ 

Grøss og gru~

Nå syntes jeg det var på tide med en liten oppdatering bare for deres skyld. Som Øystein var så flink å peke ut for et par uker siden, så suger jeg nemlig  til å oppdatere. Og jeg er helt enig!  Jeg har prøvd gang på gang på å lage en vlog om det, om hvorfor jeg ikke har blogga og sånt, men jeg har bare fucka det til hver eneste gang rett og slett! 

Men for å gjøre det simpelt; jeg har ikke blogga fordi

  •  Jeg har ikke hatt noe interessant å blogge om 
  • Jeg har så og si bare hatt lekser
  • Blogging er teit :(

Så der. Jeg har bare rett og slett ikke tid til å blogge (eller noen ting annet for den saks skyld...) for tiden, og det gjør meg litt nedfor. Det er lissom bare skole, skole, skole, revision, revision, revision, HELE tiden. Farsken!

Men bortsett fra å gå på skole, så har det også skjedd positive ting; disse menneskene er blitt litt kjente igjen;

... Jeg har vært i Glasgow for første gang. Dette er på Glasgow Science Centre!

Også har jeg vært på min første Pantomime; Cinderella ( I moderne form, mind you). Og ja, det er en mann i fronten der... :D

Så spennende a gitt... Lol :D

Men nå må jeg tilbake til revisioningen min! Må lære meg 8 essayer i historie, 4 på Storbritannia og 4 på USA til tirsdag. Snakker vi panikk eller? De arka jeg holder er bare Storbritannial. Hjelpes... 

Gleder meg til å bli ferdig med dette her i midten av mai, så kan jeg endelig begynne å vende snuten hjemover. Skal bli godt det :)

O hai! Jeg heter Caroline, og til høsten flyr jeg til Skottland for å studere i et år som utvekslingsstudent! Denne bloggen er laget for at dere der hjemme skal kunne se det jeg opplever gjennom mine øyne, og følge med i hverdagen min! (`・ω・´)

IconLegg meg til som venn!
Iconcaroo-b@hotmail.com

Daisypath Vacation tickers

Kategorier

Arkiv

hits