Ditt og datt

Påskeliljer i Portobello

På julaften i fjord så bestemte Eva, Laura, Amanda, Kati og jeg at vi skulle ut i sjøen å svømme mens det enda var kaldt, men siden det var så sinnsykt mye kald vind på den tida ble det liksom ikke noe av. I dag derimot var det strålende sol på klar himmel så vi tok alle på oss badedrakter og satte ut på tur til Portobello beach. Det var til og med så varmt at vi kunne ta av oss skoene! Sommern er på vei!

Laura i bikini, OMG

Ingen kommentar til dette bilde her... Lol :DEtterpå dro vi på et lite kasino!SPECS!

Omtrentlig  nå for akkurat en uke siden så klarte jeg å tråkke på brillene mine da jeg løp opp trappa og inn på rommet mitt. 

Aaaah, sjela mi griner, haha. 

Jeg kan liksom ikke si at jeg er helt blind uten briller, men det er så ekkelt å se ut av et duggete vindu (sånn ser det ut for meg når jeg ikke har briller :D ) Hadde liksom ikke så mye valg om anskaffelse av nye brillær da, så måtte dra til Specsavers asap, og for den nette sum av 1200kr fikk jeg 30 par kontaktlinser og designer briller fra Gok Wan. Not bad, not bad!  

Er fornøyd nå ass! Cha-ching! :D

Et kort halvår er omme

Herregud som tiden flyr! Nå har jeg nådd milesteinen for seks måneder og det føles bare helt sinnsykt merkelig. Nå er jeg liksom ikke bare halvveis, nei, nå teller jeg ned uker til jeg skal hjem i steden for å krysse av på kalenderen hvor mange uker jeg har vært her. Det er bare knappe sju uker igjen på skolen, så er det study-leave for eksamen og så skal jeg skal hjem igjen. Det føles som at året har gått i lysets hastighet, samtidig som jeg bare har eksistert i et slags stillestående zen. Hvor sprøtt er ikke det dere?

Det skal bli så digg å slutte på skolen. Ikke flere essayer om stemmeretten til kvinner på 1800-tallet, ikke flere uendelig lange timer med tegning, ingen flere bortkastede timer med engelsk og i alle fall ikke flere forferdelige klasserom! En ting er nemlig sikkert, og det er at norsk skole er helt ufattelig mye bedre enn britisk skole! Endte også med at jeg fikk stryk på ekspresjonist enheten min i kunst fordi jeg ikke gir faen, men det kan jeg leve med. Og eksamen i historie gikk fantastisk bra. Jeg endte med A1 på essayet mitt om the Labour Government i Storbritannia, og en A2 på the Great Depression i USA. Så endte opp med sekser med andre ord. WHOHOOOH. Ikke verst! Så for å feire gikk jeg og tok hull i ørene igjen. Nå begynner det jaggu meg å bli fult oppi der, men det kan liksom aldri bli for mye~  Og jo, også skal jeg på stand-up til sommern! I'm buzzing!

Billetten hjem

Da jeg sjekket mailen min i dag så jeg at jeg hadde fått en mail fra Morag, head of ETS, angående flybiletter hjem. Jeg ble så utrolig glad at jeg ikke visste helt hvor jeg skulle gjøre av meg, så det endte med at jeg bare lå i senga og hørte på glad musikk mens jeg  tenkte på Norge og regnet øste ned utenfor vinduet mitt. Whooh! 

Avreisedato: 17. Juni, søndag       ~          Avreise tidspunkt: 10:25       ~       Ankomst tidspunkt: 13:15 

 Og hvordan gikk egentlig eksamen? For å være helt ærlig, så satt jeg og holdt på å få et nervøst sammen brudd da jeg satt og venta på å komme inn i eksaminerings lokalet. Det var bare fire andre studenter der og det var helt stille da vi hadde fått satt oss ned. Herregud, jeg var så nervøs da jeg snudde det lilla arket for å se spørsmålene. For så å ta en liten seiers dans og juble inni hodet mitt da jeg så at Labour Reforms og the Depression of the 1930s var to av de seks mulige spørsmålene. Det var jo så og si det eneste jeg hadde øvd på. HERREGUD DET GIKK SÅ BRA AT JEG KUNNE GRINE. Jeg er helt positiv på at jeg kommer til å stå, og det er alt som teller. Phew!

Så endte det med at vi feira litt på kvelden da. Jeg og Amanda løpte ut for å ta bussen klokka ni om kvelden for å kjøpe oss litt iskrem og litt brus. Klarte jo så klart å glemme busskortet mitt hjemme da, også hadde jeg ikke småpenger, så da var det bare å løpe tilbake, fail. 

whoop whoop! ヽ( ´▽ ` )/

Grøss og gru~

Nå syntes jeg det var på tide med en liten oppdatering bare for deres skyld. Som Øystein var så flink å peke ut for et par uker siden, så suger jeg nemlig  til å oppdatere. Og jeg er helt enig!  Jeg har prøvd gang på gang på å lage en vlog om det, om hvorfor jeg ikke har blogga og sånt, men jeg har bare fucka det til hver eneste gang rett og slett! 

Men for å gjøre det simpelt; jeg har ikke blogga fordi

  •  Jeg har ikke hatt noe interessant å blogge om 
  • Jeg har så og si bare hatt lekser
  • Blogging er teit :(

Så der. Jeg har bare rett og slett ikke tid til å blogge (eller noen ting annet for den saks skyld...) for tiden, og det gjør meg litt nedfor. Det er lissom bare skole, skole, skole, revision, revision, revision, HELE tiden. Farsken!

Men bortsett fra å gå på skole, så har det også skjedd positive ting; disse menneskene er blitt litt kjente igjen;

... Jeg har vært i Glasgow for første gang. Dette er på Glasgow Science Centre!

Også har jeg vært på min første Pantomime; Cinderella ( I moderne form, mind you). Og ja, det er en mann i fronten der... :D

Så spennende a gitt... Lol :D

Men nå må jeg tilbake til revisioningen min! Må lære meg 8 essayer i historie, 4 på Storbritannia og 4 på USA til tirsdag. Snakker vi panikk eller? De arka jeg holder er bare Storbritannial. Hjelpes... 

Gleder meg til å bli ferdig med dette her i midten av mai, så kan jeg endelig begynne å vende snuten hjemover. Skal bli godt det :)

Fem måneder uten kontakt for faen!!

Eller, det vil si det har gått fem måneder minus tre dager som jeg har offisielt vært uten internett. Da jeg kom hjem i dag etter en helt for jævlig dårlig dag på skolen så stod det en skinnende svart router og venta på stuebordet. Også har jeg endelig fått stipendet mitt fra lånekassa. Excited? Me??

Photobucket
Whoop whoop!

Christmas shopping!

Streik er noe som rammer alle land til alle tider. Denne gangen var det vår tur her i Skottland, noe som betydde friiii! Midt i uka, whoo! :D Så med all entusiasme i hele verden, £100 til shopping og en løvtynn jakke på ryggen bar det ut i Skottlands travleste by midt i julestria for å prøve å få tak i julegaver til småtrollene mine, og jeg må si jeg er ganske fornøyd med fangsten. Jeg endte opp med en masse greier som ingen egentlig trenger, men som folk vil ha likevel. Does that make sense? Kan jo lissom ikke vise hva jeg har kjøpt da, siden mye av det er til småtrollene der hjemme så vel som her borte, så ingen bilder av gavene før jeg har pakket dem inn! Men her er et bilde fra midten av Princes Street: Karusell midt i gata. Er vel helt normalt her hvor gutter går i skjørt???

Vi har hatt det gøy på Princes Mall hvor julepynten er helt for jævlig støgg. 

Kikka på deilige såper (såper ja) som var helt til å spiiise opp!

Chillæxa litt med Darth Vader i lego på herlige og ganske dyre John Lewis

Og sist men ikke minst; I dag da jeg stod opp venta det en helt vakker liten pakke til meg ute på bordet. Pakka hadde ikke navn eller avsender, det stod bare at den var til meg, så helt stum og ute av stand til å skjønne hva det var åpnet jeg den. Inni lå en helt skjønn liten eske og inni esken lå noe helt fantastisk:Favoritt sitatet av favoritt figuren min i Harry Potter. Nei, vent, det er en underdrivelse. Snarere den vakreste mannen i hele verden; Snape. Selv om jeg ikke personlig shipper Lilly x Severus så har jeg alltid ønsket meg et kjede sånn som det, og når jeg da plutselig får et i posten kjenner jeg at jeg dør litt inni meg av glede. Etter å ha fundert på hvem det kan ha vært som hadde gitt meg det så kom det da fram at det var Lucie, Lisa og Irene sin litt sene bursdags presang til meg. Herregud, det er det fineste jeg noensinne har fått. Tusen takk småtroll!~ <3

Whoop whoop! <3

Så det så

Så, hallo igjen, da var jeg halvveis tilbake i blogg-setet igjen. Må bare først og fremst si jeg skammer meg litt over at jeg ikke har fått tid til å oppdatere bloggen min i det hele tatt, men uten internett og en ganske stram timeplan, så blir det bare ikke tid...

Såå... Hva har skjedd den siste måneden? Ganske masse forskjellig faktisk. Jeg har blandt annet;

Vært på sightseeing. 

Tatt bilder~

Hatt bursdag, hoho!

Pierca meg... Igjen. 

Brent greier i hagen.

Har med andre ord hatt det trivelig da. Internett skal forhåpentlig være i hus innen to uker, så da får vi se :)Og for dere som lurte på hva jeg går i på skolen. Her går det i skoleuniform altså!

Zoom zoom!ヽ( ´▽ ` )/

 

CAKE FIIIIGHT!!!!

Det er masse som har skjedd nå i det siste, men alas så har jeg fortsatt ikke internett, så det har vært null sjangs for meg å faktisk fortelle om saker og ting. For det første så har blitt medlem på det lokale treningssenteret. 

Fy. Faen. Så. Støl.

Det er første gangen jeg ever har vært på treningssenter, og når det da var full body-pump med tredemølle, beinpumping og armstrekk. (Veit det ikke er fagbegreper det her, men det er vel funksjonen som teller.) Så det så. Føler meg så sprek atte, når jeg går på treningssenter/svømming fire ganger i uka!! GRRRR!!!(gammelt bilde fra i fjor, tehe~)

For det andre har jeg sett Løvenes Konge i 3D! Fytti grisen så mye bedre 3Den er her i forhold til i Norge altså! Og kinoene generelt. Jeg pleier å dra på Omni-senteret, og der er det rundt 30 saler, HELE KINOSALER! Også er det så utrolig billig, 3D brillene er funky og man får ta dem med seg heimatt. Tror jeg vil bo her for alltid, jeg altså! :D

Også var det denne Cake Fighten da. På lørdag hadde jeg og Anne en fest for Andy som ble 28 år. Det var masse god mat, god drikke, godt selskap og for ikke å snakke om god kake! Kaka var vel en rundt 60cm x 40 cm svær og det tok ikke lang tid før kaka blei kasta rundt om kring. Jeg fikk kake i hår og fjes i alle fall; Anette og meg fikk nok mest kake over oss av alle. Jakka mi var blandt annet helt hvit på ryggen av glasur, om nom nom~

Ting går med andre ord bra her borte. 

Whoop whoop! ヽ( ´▽ ` )/

A2 batbag

You heard me right! A2 bitches! Det er karakteren jeg fikk på mitt første essay jeg noensinne har skrevet. A1 er det høyeste man kan få, så gjett om jeg følte meg stolt! 

Men uansett! Det har vært ganske stille from meg i det siste fordi jeg ikke har hatt internett. Faen heller, jeg kjøpte meg trådløst internett, men tre GB holder bare et par dager med mitt forbruk, og når modemet ikke kom når det skulle, så er jo løpet på en måte kjørt. Planen var at TALKTALK skulle sende modemet minst en uke før den 23 september så jeg kunne få det i god tid før den tid, men akk, nei. Sitter fortsatt uten internett i hjemmet, og det begynner å bli irriterende. 

På den andre siden så er jeg opptatt stort sett hele tiden. Enten er jeg ute og handler, er på kino i Edinburgh eller så slenger jeg bare rett og slett hjemme med alle naboene. Har kjøpt inn en del greier alle de gangene jeg har vært i Edinburgh, though, så jeg tenkte jeg skulle ta noen bilder snart. 
Har blandt annet kjøpt meg ny skolebag. Uansett, så elsker jeg den!!

Nananana naaaa!!

Tihi, søtnosen holder meg unna fæle gutter :) 

Og forresten!! 

Forrige fredag var det også den veldig etterlengtede Social. Det vil heller si; dårlig fest med diskolys og vrælende 15-17 åringer som nærmest sextrakkaserer hverandre. Ååååh, flotters altså. 


Litt gøy var det da. 

Whoop whoop! ヽ( ´▽ ` )/

O hai! Jeg heter Caroline, og til høsten flyr jeg til Skottland for å studere i et år som utvekslingsstudent! Denne bloggen er laget for at dere der hjemme skal kunne se det jeg opplever gjennom mine øyne, og følge med i hverdagen min! (`・ω・´)

IconLegg meg til som venn!
Iconcaroo-b@hotmail.com

Daisypath Vacation tickers

Kategorier

Arkiv

hits