Cat on a Hot Tin Roof

I går var det dukket for filmkveld med Advanced Higher English klassen og på programmet stod indisk take away, Cat on a Hot Tin Roof og Sweet Bird of Youth! Så etter at siste time var over bar det ned til home ec for å finne tallerkner og bestikk og poppe smørpopcorn, mens Euan og Martin gikk til staff basen for å finne gode of komfortable stoler så vi kunne sitte godt. Det ble en del forvirring når Ms Montgomery ble borte i nesten en time for å ta i mot maten, så vi måtte alle ut på leteaksjon for å finne henne, men det var bare morsomt. Vi delte oss opp i "lag" for å ikke gå i samme retning, så noen gikk for å se etter henne mens noen ble igjen i tilfelle hun kom tilbake. Ble litt spekulasjoner om hun hadde blitt kidnappa av take awayfolka, men det ordnet seg til slutt. tehe :)( Big Daddy Pollitt, Brick, Maggie og Big Mama fra Cat on a Hot Tin Roof)

(Chance og Princess Kosmonopolis/ Alexandra Del Lago- Sweet Bird of Youth - må nesten bare takke google for crappy bilder!)


Kos var det i alle fall!

Må nesten også bare si at jeg føler meg som en katt på et varmt blikktak for tida også. Det er mye stress på skolen for tiden med eksamen og extended essays og SQA's her og SQA's der... Føler at jeg bare klamrer meg fast for tida, haha. Også stresser folka meg her så utrolig mye. Flere som ikke gir meg tilbake penger jeg låner dem, uansett om det er et par pence eller flere pund, og jeg føler at jeg må være med alle eller ingen. Det går liksom ikke ann å bare tilbringe litt tid med noen få uten å måtte invitere med en hel del andre folk. Er det egoistisk å tenke at jeg ikke vil tilbringe tid med alle sammen samtidig? Jeg blir stressa av det i alle fall. Nu vil jeg bare heimat til de kjente og kjære som jeg ikke trenger å tenke sånn ovenfor. Miii! :D

Én kommentar

Laura

14.mar.2012 kl.23:29

Whatever you actually wrote - PAUL NEWMAN! *-*

Skriv en ny kommentar

O hai! Jeg heter Caroline, og til høsten flyr jeg til Skottland for å studere i et år som utvekslingsstudent! Denne bloggen er laget for at dere der hjemme skal kunne se det jeg opplever gjennom mine øyne, og følge med i hverdagen min! (`・ω・´)

IconLegg meg til som venn!
Iconcaroo-b@hotmail.com

Daisypath Vacation tickers

Kategorier

Arkiv

hits