Et kort halvår er omme

Herregud som tiden flyr! Nå har jeg nådd milesteinen for seks måneder og det føles bare helt sinnsykt merkelig. Nå er jeg liksom ikke bare halvveis, nei, nå teller jeg ned uker til jeg skal hjem i steden for å krysse av på kalenderen hvor mange uker jeg har vært her. Det er bare knappe sju uker igjen på skolen, så er det study-leave for eksamen og så skal jeg skal hjem igjen. Det føles som at året har gått i lysets hastighet, samtidig som jeg bare har eksistert i et slags stillestående zen. Hvor sprøtt er ikke det dere?

Det skal bli så digg å slutte på skolen. Ikke flere essayer om stemmeretten til kvinner på 1800-tallet, ikke flere uendelig lange timer med tegning, ingen flere bortkastede timer med engelsk og i alle fall ikke flere forferdelige klasserom! En ting er nemlig sikkert, og det er at norsk skole er helt ufattelig mye bedre enn britisk skole! Endte også med at jeg fikk stryk på ekspresjonist enheten min i kunst fordi jeg ikke gir faen, men det kan jeg leve med. Og eksamen i historie gikk fantastisk bra. Jeg endte med A1 på essayet mitt om the Labour Government i Storbritannia, og en A2 på the Great Depression i USA. Så endte opp med sekser med andre ord. WHOHOOOH. Ikke verst! Så for å feire gikk jeg og tok hull i ørene igjen. Nå begynner det jaggu meg å bli fult oppi der, men det kan liksom aldri bli for mye~  Og jo, også skal jeg på stand-up til sommern! I'm buzzing!

3 kommentarer

Madde K.K

23.feb.2012 kl.00:25

håper du har hatt en fin dag, og koser deg videre!

Marthe

23.feb.2012 kl.00:31

Fint design!

Lucie

23.feb.2012 kl.09:26

ASDFGHJKL, KOM TILBAKE TIL OSS CARO!

Neimen seriøst, jeg gleder meg så sykt til du kommer tilbake! Og herregud, så mange hull du har i ørene dine nå! 8D So. Awesome.

Og super jealous at du får sett Dara O'Briain, HAVE FUN! :D

Skriv en ny kommentar

O hai! Jeg heter Caroline, og til høsten flyr jeg til Skottland for å studere i et år som utvekslingsstudent! Denne bloggen er laget for at dere der hjemme skal kunne se det jeg opplever gjennom mine øyne, og følge med i hverdagen min! (`・ω・´)

IconLegg meg til som venn!
Iconcaroo-b@hotmail.com

Daisypath Vacation tickers

Kategorier

Arkiv

hits