valentinsdag i en vulkan

Våknet opp ti på halv 9 i toppen av en køyeseng i Dalkeith, og mens noen fortsatt sov, noen var på badet og noen var nede og spiste frokost, så gjorde jeg meg klar til dyst. Ryggsekken ble pakket og teppe på teppe ble tatt med for å ikke fryse i hjel, og så satte vi ut for å klatre opp Arthur's Seat i Edinburgh. Vulkanen har ikke vært aktiv på knappe 350 mill år, men hey, vulkan er vulkan, folkens. 

Det er så fint å bare kunne sitte og se utover verden og se på små mennesker leve livene sine. Det var nok den beste valentinsdag jeg har hatt så langt, og en jeg definitivt kommer til å huske så lenger jeg lever. Det er nemlig noe magisk å ta med seg en sekk full av gode ting og god stemning opp på en vulkan. 

Until we meet again *tips imaginary top hat*

Én kommentar

Christian

16.feb.2012 kl.00:09

Hei hei! :-)

En fin blogg du har! Er lenge siden jeg har følt med på bloggen din nå! Hvordan går det?

Forresten, har du husket å delta i trekningen av en I pad 2? Gå til min blogg/url og delta. Og adressen du får etter du har deltatt ville jeg ha lagd ett blogg innlegg om. Det vil øke sjansene dine for å vinne betraktelig ;-)

Skriv en ny kommentar

O hai! Jeg heter Caroline, og til høsten flyr jeg til Skottland for å studere i et år som utvekslingsstudent! Denne bloggen er laget for at dere der hjemme skal kunne se det jeg opplever gjennom mine øyne, og følge med i hverdagen min! (`・ω・´)

IconLegg meg til som venn!
Iconcaroo-b@hotmail.com

Daisypath Vacation tickers

Kategorier

Arkiv

hits