Billetten hjem

Da jeg sjekket mailen min i dag så jeg at jeg hadde fått en mail fra Morag, head of ETS, angående flybiletter hjem. Jeg ble så utrolig glad at jeg ikke visste helt hvor jeg skulle gjøre av meg, så det endte med at jeg bare lå i senga og hørte på glad musikk mens jeg  tenkte på Norge og regnet øste ned utenfor vinduet mitt. Whooh! 

Avreisedato: 17. Juni, søndag       ~          Avreise tidspunkt: 10:25       ~       Ankomst tidspunkt: 13:15 

 Og hvordan gikk egentlig eksamen? For å være helt ærlig, så satt jeg og holdt på å få et nervøst sammen brudd da jeg satt og venta på å komme inn i eksaminerings lokalet. Det var bare fire andre studenter der og det var helt stille da vi hadde fått satt oss ned. Herregud, jeg var så nervøs da jeg snudde det lilla arket for å se spørsmålene. For så å ta en liten seiers dans og juble inni hodet mitt da jeg så at Labour Reforms og the Depression of the 1930s var to av de seks mulige spørsmålene. Det var jo så og si det eneste jeg hadde øvd på. HERREGUD DET GIKK SÅ BRA AT JEG KUNNE GRINE. Jeg er helt positiv på at jeg kommer til å stå, og det er alt som teller. Phew!

Så endte det med at vi feira litt på kvelden da. Jeg og Amanda løpte ut for å ta bussen klokka ni om kvelden for å kjøpe oss litt iskrem og litt brus. Klarte jo så klart å glemme busskortet mitt hjemme da, også hadde jeg ikke småpenger, så da var det bare å løpe tilbake, fail. 

whoop whoop! ヽ( ´▽ ` )/

Én kommentar

Lucie

10.feb.2012 kl.21:57

Yaaaaaaay! ^^ Gleder meg så sykt mye å se deg igjen Caro, har savnet deg noe forferdelig! Og gratulerer så massemasse med eksamen (selv om du ikke har fått resultatet ennå), det viktigste er at du selv er fornøyd og føler at det gikk bra! :)

Skriv en ny kommentar

O hai! Jeg heter Caroline, og til høsten flyr jeg til Skottland for å studere i et år som utvekslingsstudent! Denne bloggen er laget for at dere der hjemme skal kunne se det jeg opplever gjennom mine øyne, og følge med i hverdagen min! (`・ω・´)

IconLegg meg til som venn!
Iconcaroo-b@hotmail.com

Daisypath Vacation tickers

Kategorier

Arkiv

hits