Christmas shopping!

Streik er noe som rammer alle land til alle tider. Denne gangen var det vår tur her i Skottland, noe som betydde friiii! Midt i uka, whoo! :D Så med all entusiasme i hele verden, £100 til shopping og en løvtynn jakke på ryggen bar det ut i Skottlands travleste by midt i julestria for å prøve å få tak i julegaver til småtrollene mine, og jeg må si jeg er ganske fornøyd med fangsten. Jeg endte opp med en masse greier som ingen egentlig trenger, men som folk vil ha likevel. Does that make sense? Kan jo lissom ikke vise hva jeg har kjøpt da, siden mye av det er til småtrollene der hjemme så vel som her borte, så ingen bilder av gavene før jeg har pakket dem inn! Men her er et bilde fra midten av Princes Street: Karusell midt i gata. Er vel helt normalt her hvor gutter går i skjørt???

Vi har hatt det gøy på Princes Mall hvor julepynten er helt for jævlig støgg. 

Kikka på deilige såper (såper ja) som var helt til å spiiise opp!

Chillæxa litt med Darth Vader i lego på herlige og ganske dyre John Lewis

Og sist men ikke minst; I dag da jeg stod opp venta det en helt vakker liten pakke til meg ute på bordet. Pakka hadde ikke navn eller avsender, det stod bare at den var til meg, så helt stum og ute av stand til å skjønne hva det var åpnet jeg den. Inni lå en helt skjønn liten eske og inni esken lå noe helt fantastisk:Favoritt sitatet av favoritt figuren min i Harry Potter. Nei, vent, det er en underdrivelse. Snarere den vakreste mannen i hele verden; Snape. Selv om jeg ikke personlig shipper Lilly x Severus så har jeg alltid ønsket meg et kjede sånn som det, og når jeg da plutselig får et i posten kjenner jeg at jeg dør litt inni meg av glede. Etter å ha fundert på hvem det kan ha vært som hadde gitt meg det så kom det da fram at det var Lucie, Lisa og Irene sin litt sene bursdags presang til meg. Herregud, det er det fineste jeg noensinne har fått. Tusen takk småtroll!~ <3

Whoop whoop! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

O hai! Jeg heter Caroline, og til høsten flyr jeg til Skottland for å studere i et år som utvekslingsstudent! Denne bloggen er laget for at dere der hjemme skal kunne se det jeg opplever gjennom mine øyne, og følge med i hverdagen min! (`・ω・´)

IconLegg meg til som venn!
Iconcaroo-b@hotmail.com

Daisypath Vacation tickers

Kategorier

Arkiv

hits