CAKE FIIIIGHT!!!!

Det er masse som har skjedd nå i det siste, men alas så har jeg fortsatt ikke internett, så det har vært null sjangs for meg å faktisk fortelle om saker og ting. For det første så har blitt medlem på det lokale treningssenteret. 

Fy. Faen. Så. Støl.

Det er første gangen jeg ever har vært på treningssenter, og når det da var full body-pump med tredemølle, beinpumping og armstrekk. (Veit det ikke er fagbegreper det her, men det er vel funksjonen som teller.) Så det så. Føler meg så sprek atte, når jeg går på treningssenter/svømming fire ganger i uka!! GRRRR!!!(gammelt bilde fra i fjor, tehe~)

For det andre har jeg sett Løvenes Konge i 3D! Fytti grisen så mye bedre 3Den er her i forhold til i Norge altså! Og kinoene generelt. Jeg pleier å dra på Omni-senteret, og der er det rundt 30 saler, HELE KINOSALER! Også er det så utrolig billig, 3D brillene er funky og man får ta dem med seg heimatt. Tror jeg vil bo her for alltid, jeg altså! :D

Også var det denne Cake Fighten da. På lørdag hadde jeg og Anne en fest for Andy som ble 28 år. Det var masse god mat, god drikke, godt selskap og for ikke å snakke om god kake! Kaka var vel en rundt 60cm x 40 cm svær og det tok ikke lang tid før kaka blei kasta rundt om kring. Jeg fikk kake i hår og fjes i alle fall; Anette og meg fikk nok mest kake over oss av alle. Jakka mi var blandt annet helt hvit på ryggen av glasur, om nom nom~

Ting går med andre ord bra her borte. 

Whoop whoop! ヽ( ´▽ ` )/

Én kommentar

Martin

19.okt.2011 kl.08:40

Haha, treningssenter! Jeg skal begynne på friidrett her jeg er :-) Greit je linker deg i bloggen min? Er i Japan :-)

Skriv en ny kommentar

O hai! Jeg heter Caroline, og til høsten flyr jeg til Skottland for å studere i et år som utvekslingsstudent! Denne bloggen er laget for at dere der hjemme skal kunne se det jeg opplever gjennom mine øyne, og følge med i hverdagen min! (`・ω・´)

IconLegg meg til som venn!
Iconcaroo-b@hotmail.com

Daisypath Vacation tickers

Kategorier

Arkiv

hits