A2 batbag

You heard me right! A2 bitches! Det er karakteren jeg fikk på mitt første essay jeg noensinne har skrevet. A1 er det høyeste man kan få, så gjett om jeg følte meg stolt! 

Men uansett! Det har vært ganske stille from meg i det siste fordi jeg ikke har hatt internett. Faen heller, jeg kjøpte meg trådløst internett, men tre GB holder bare et par dager med mitt forbruk, og når modemet ikke kom når det skulle, så er jo løpet på en måte kjørt. Planen var at TALKTALK skulle sende modemet minst en uke før den 23 september så jeg kunne få det i god tid før den tid, men akk, nei. Sitter fortsatt uten internett i hjemmet, og det begynner å bli irriterende. 

På den andre siden så er jeg opptatt stort sett hele tiden. Enten er jeg ute og handler, er på kino i Edinburgh eller så slenger jeg bare rett og slett hjemme med alle naboene. Har kjøpt inn en del greier alle de gangene jeg har vært i Edinburgh, though, så jeg tenkte jeg skulle ta noen bilder snart. 
Har blandt annet kjøpt meg ny skolebag. Uansett, så elsker jeg den!!

Nananana naaaa!!

Tihi, søtnosen holder meg unna fæle gutter :) 

Og forresten!! 

Forrige fredag var det også den veldig etterlengtede Social. Det vil heller si; dårlig fest med diskolys og vrælende 15-17 åringer som nærmest sextrakkaserer hverandre. Ååååh, flotters altså. 


Litt gøy var det da. 

Whoop whoop! ヽ( ´▽ ` )/

Én kommentar

Solveig

01.okt.2011 kl.23:08

Så utrolig flink du er Carro!! Jeg er kjempeimponert! Ser ut som du ikke har det så aller verst der borte :) Mye shopping får jeg inntrykk av ;)

Skriv en ny kommentar

O hai! Jeg heter Caroline, og til høsten flyr jeg til Skottland for å studere i et år som utvekslingsstudent! Denne bloggen er laget for at dere der hjemme skal kunne se det jeg opplever gjennom mine øyne, og følge med i hverdagen min! (`・ω・´)

IconLegg meg til som venn!
Iconcaroo-b@hotmail.com

Daisypath Vacation tickers

Kategorier

Arkiv

hits