Ridacard og stuff

Nå begynner ting endelig å falle på plass her i Bilston. Etter mye krangling, diskutering og mye fram og tilbake har vi endelig fått til en ordning om hvor jeg skal bo. Det var nemlig helt uaktuelt å  dra tilbake til Terry siden hun hverken har dusj eller gulver, så midlertidig bor jeg hos Donna og Andy sammen med norske Lilly. Så da jeg regner med å være tilbake hos Anne rundt onsdag, og det skal bli godt. Det kommer mest sannsynlig til å bli veldig trangt med 10 mennesker i et så lite hus, men det skal vi få til :) Det er visst bare midlertidig til Megan, dattera til Anne, har fått tak i en ny leilighet. 

Så for øyeblikket sitter jeg og Lilly på hver vår pc med Scrubs i bakgrunnen, og med en god Skottsk kopp te i hånda.


SMIL, sa dama som lagde busskord til meg. Jeg smilte ಠ_ಠ Y I LOOK SO UNICORN-RETARDED? (╬ ಠ益ಠ)

Whoop whoop! ( ゚ヮ゚ )

2 kommentarer

Lisaaaaaaaa

20.aug.2011 kl.22:07

Så bra at ting begynner å falle litt på plass^^
Håper alt blir bra fort igjen ^^<3
Klem fra lille meeeg :3

Irene

21.aug.2011 kl.17:10

MISS Caroline Bredesen ja :P der kjører de titler og formelle greier... uvant? ^^ men litt søtt egentlig, trur jeg skal begynne å kalle deg Miss Bredesen ;)

Skriv en ny kommentar

O hai! Jeg heter Caroline, og til høsten flyr jeg til Skottland for å studere i et år som utvekslingsstudent! Denne bloggen er laget for at dere der hjemme skal kunne se det jeg opplever gjennom mine øyne, og følge med i hverdagen min! (`・ω・´)

IconLegg meg til som venn!
Iconcaroo-b@hotmail.com

Daisypath Vacation tickers

Kategorier

Arkiv

hits